Giften

De Regenbooggemeente is één van de 20 wijkkerken van de Protestantse Kerk Amsterdam (PKA). De PKA is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor mogen giften aan de Regenbooggemeente afgetrokken worden van uw inkomstenbelasting. Meer informatie over de ANBI-status van de PKA vind u hier.

Wil u bijdragen aan onze kerk? Actie kerkbalans kan u hier  online overmaken om een bijdrage te doen aan de Regenbooggemeente. U kunt ook via  iDeal   een bijdrage doen,  of zelf overschrijven via Actie Kerkbalans Amsterdam NL35 FVLB 0635801213 o.v.v. Regenbooggemeente.

Ook kan u direct aan de Regenbooggemeente uw giften overmaken voor onze Wijkkas. Onze bankgegevens: IBAN NL77 INGB 0005 0812 40 Wijkkas Regenbooggemeente.

Als u specifieker onze activiteiten in de buurt of een bijdrage wil geven zodat wij hen die financiele ondersteuning nodig hebben kunnen ondersteunen, kunt u uw giften ook direct overmaken aan de diaconie van de Regenbooggemeente. De gegevens van de diaconie zijn NL89INGB0005556906

Mocht u nog vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze kerkrentmeesters.