Vacature Beheerder Regenbooggemeente

Word jij blij van een afwisselende baan én van buren die elkaar leren kennen, naar elkaar omzien, samen vieren, en zich inzetten voor een mooiere wijk? Wil jij bijdragen aan een kerkgebouw als plek waar dat allemaal mogelijk is? Dan willen we je graag leren kennen! De Regenbooggemeente in Amsterdam Nieuw-West is op zoek naar een


Beheerder
24 uur per week

Dit ga je doen

Als beheerder van ons kerkgebouw De Ark ben je de spin in het web. Dankzij jouw inzet en coördinatie van vrijwilligers en serviceverleners staat De Ark er netjes bij, zijn de voorraden op peil en werkt alles zoals het moet. Daarnaast ben je één tot twee keer per maand verantwoordelijk voor praktische zaken rondom de zondagse kerkdienst en stuur je het team van vrijwillige kosters aan.

Verder draag je als beheerder zorg voor de communicatie, agenda, facturatie en praktische organisatie rond (structurele en incidentele) verhuuraanvragen van buren en bewonersorganisaties. Hierin houd je korte lijntjes met de werkgroep diaconie om te bepalen welke aanvragen wel én niet passen bij de diaconale missie van de kerk. Verder houd je de contacten met vaste gebruikers en huurders warm, denk je met hen mee en zorg je dat ze het naar hun zin hebben in het gebouw. Je coördineert het halfjaarlijkse gebruikersoverleg met alle gebruikers van het gebouw.

Een volledig overzicht van de taken vind je hier.

Over ons

Wij zijn een warme, open en actieve wijkgemeente midden in Slotervaart, onderdeel van Amsterdam Nieuw-West. Ons gebouw stellen we in dienst van het Evangelie en de buurt. Op deze manier proberen we samen met buren en bewonersorganisaties de liefde van God concreet te maken. De hele week door is er veel aanloop van gemeenteleden en buurtbewoners voor kerkdiensten, buurtvergaderingen, koffie-ochtenden, maaltijden, flexwerk en spelinlopen. Samen met een professioneel team van gemeente- en buurtpredikant, twee opbouwwerkers en een communicatiewerker geven we handen en voeten aan onze missie.

Ons aanbod

Wij bieden je een hele afwisselende functie binnen een fijn team en in een gastvrije wijkkerk. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, een reiskostenvergoeding en salaris conform Arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland, schaal 7
(€ 2.239,25 – € 2.965,77 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Daarbovenop krijg je 8 procent vakantiegeld in mei en 8,3% eindejaarsuitkering in december. Verder krijg je als medewerker onbeperkt toegang tot het online trainingsplatform GoodHabitz. 

Jouw profiel

  • Je hebt een open en gastvrije houding;
  • Je legt graag en makkelijk contact met mensen met verschillende achtergronden;
  • Je bent ondernemend en hebt oog voor kansen om het kerkgebouw in te zetten;
  • Je bent flexibel en vind het prima om soms ook ’s avonds en in het weekend te werken;
  • Je hebt een praktische instelling;
  • Je hebt kennis en ervaring met facilitair beheer;
  • Je vindt het leuk om te werken met geluids- en beeldapparatuur (waarin je zo nodig zult worden geïnstrueerd);
  • Je draagt de diaconale missie van de kerk een warm hart toe;
  • Je hebt een christelijke levensovertuiging.

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Je kunt je cv en motivatie tot en met 30 juni a.s. sturen naar vacature@protestantsamsterdam.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arjen-Sjoerd de Vries, lid van de kerkenraad, via scriba@regenbooggemeente.nl.

De functie is per direct beschikbaar.

X