Regenbooggemeentelogodefinitiefweb
pka logo
Regenbooggemeentelogodefinitiefweb
pka logo

Jongerenwerk

Het jongerenwerk in onze gemeente is verdeeld over drie leeftijdsgroepen.

1. De kinderen van de basisschool. Zij hebben elke zondag hun eigen kindernevendienst in onze eigen kerk. Daarover kunt u meer lezen onder tabblad rond de kerkdiensten - in de dienst - met de kinderen.

De oudere jeugd komt bijeen met alle jongeren van Nieuw-West.
2. De tieners vanaf 12 jaar.  WEST-SIDE-TEENS.
3. De twintigers en ouder NU20NIEUWWEST.
West Side Teens

De West Side Teens is er voor alle tieners in Nieuw West die graag op een gezellige manier bezig willen zijn, maar ook nieuwsgierig zijn naar het geloof. Om de week komen we bij elkaar in de Ark onder leiding van een tienerwerker. We eten dan met elkaar, chillen, spelen spelletjes of delen verhalen en vragen met elkaar. Vind jij het ook leuk om een keer kennis te maken of wil je meer weten? Mail ons () of volg ons op facebook (Tienerwerk Nieuw West)!


Contactpersoon: Anne-Marieke Slok

Contact
Mail:
Facebook: Tienerwerk Nieuw West
Instagram: tienerwerknieuwwest (West Side Teens)
Website: www.blikveld.org

 

NU20NIEUWWEST
logonutwintigjpgNU20 verbindt twintigers in Amsterdam Nieuw-West. NU20 is er voor iedere twintiger in Nieuw-West die zin heeft om met leeftijdsgenoten in contact te komen. 

Eén keer per maand is er een NU20-avond,waarop twintigers in Nieuw-West samen eten en met elkaar praten over allerlei (zin/levens)vragen die hen bezighouden. Dit gebeurt bijvoorbeeld a.d.h.v. kunst,film, zelf collages maken, verhalen (o.a. uit de bijbel). Het is een initiatief van de drie PKN-wijkgemeenten in Amsterdam Nieuw-West en is opgezet omdat we als kerk iets voor twintigers willen betekenen op het gebied van ontmoeting en zingeving. NU20 staat open voor iedere geïnteresseerde (christelijke of niet-christelijke) twintiger die in Nieuw-West woont. Via Facebook NU20NieuwWest blijf je op de hoogte van de activiteiten 
Contactpersoon: Kristel van der Horst