Vanuit de kindernevendienst

Vanuit de kindernevendienst

Vanuit de kindernevendienst 1000 750 David Versgemerkt

Met de kindernevendienst zijn we weer van start gegaan na de zomervakantie. Als deze Kleurrijk en Markant uitkomt hebben we net vier verhalen van Jozef gehoord en zijn we met de verhalen aan de slag gegaan. De eerste viering ging ook over luisteren naar elkaar. Dit gaf hilarische momenten nadat we om de beurt gingen proberen om geblinddoekt tafel te dekken. Oei, wat lastig, maar gelukkig hadden we iemand anders die ons aanwijzingen gaf, maar dan moesten we wel heel goed luisteren! Maar niet alleen luisteren en tafeldekken was een uitdaging ook was het moeilijk om goed te verwoorden wat de ander moest doen, want aan de aanwijzing: ‘Die kant op’ had iemand niets. De tafels waren ten slotte allemaal gedekt en als je dan je blinddoek afdeed  was de tafel toch anders gedekt dan je dacht.

Advent en Kerst komen al weer dichterbij. We kijken uit naar de gezinsviering op 1e kerstdag waar we met elkaar weer naar toe werken door een musical in te gaan studeren. Als je kinderen weet die graag meespelen en/of meezingen horen we dit graag. Welke musical het gaat worden.. dat houden we nog even geheim!

We oefenen in op 25 november na de viering, op 9 december (tijd wordt later bekendgemaakt) en op zondag 23 december na de viering.

X