Activiteiten

Dit is er in De Ark te doen

30'ers/40'ers Bijbelleeskring

De Bijbelleeskring is een gesprekskring voor 30’ers en 40’ers.
We eten om 18:30.
Het lezen begint om 20u. Meer weten? Neem contact op met ds Gerben van Manen via ☎ 06 83 65 06 62.

Buurmaaltijd

Je bent weer van harte welkom om te komen eten bij de Eet met je BuurMaaltijd. We eten vegetarisch. Kosten tussen € 2,50 en € 7,50. Vooralsnog eten we met maximaal vier mensen aan te tafel. Opgeven is niet nodig.

Spel-Inloop De Regenboog

Welkom bij Spel-Inloop De Regenboog. De Regenbooggemeente biedt een plek waar ouders met jonge kinderen (0-4 jaar) elkaar kunnen ontmoeten en kinderen uit de buurt samen kunnen spelen. Iedere vrijdag van 9.30-11.30u. Kom gezellig langs! Meer weten; kijk eens op de facebookpagina van Spel-Inloop De Regenboog of neem contact met Lisa via l.vandenbergh@diaconie.org of ☎ 06 44 87 45 47.

Buur Flexplek

Op zoek naar een fijne plek om rustig te werken? Kom dan naar ‘Werk met je BUUR FLEXPLEK! Voor studenten, thuiswerkers en ZZP-ers in Amsterdam Slotervaart. Elke maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-17.00 uur. Om 12.30 uur gezamenlijke lunch. €1,- per dag inclusief koffie/thee.

Meer informatie: aanmelden via p.faber@diaconie.org of ☎ 06 12 48 58 22.

BUUR FLEXPLEK is een initiatief van de Regenbooggemeente.

Open Kapel

De bidkapel naast onze kerkzaal is open voor iedereen die in de drukte van alle dag even een rustpunt zoekt.

Van harte welkom!

Vier dagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag is De Ark open van 10 tot 16 uur en daarnaast op woensdagochtend tijdens de koffie-ochtend  van 10 tot 11:30.  Je bent van harte welkom om een kaarsje aan te steken of gewoon even binnen te lopen.

Vrouwenleeskring Moderne Devotie

Elke bijeenkomst wordt een hoofdstuk besproken uit een door de deelneemsters gekozen boek. Met aandacht voor de betekenis van de tekst voor het eigen leven. Bijeenkomsten eens per maand.
Meer info via Kristel van der Horst-Faber, ☎ 06 33 94 50 96.

Line-dance

Iedere tweede zondag van de maand kun je van 13.30-15.30u line-dancen in De Ark. Het kost €3,- per keer.
Wil je een keertje meedoen of meer weten? Neem dan contact op met Jetty via ☎ 020 619 49 44.

Kinderatelier

Iedere vrijdag in De Ark.
groep 1: 14:45-16:15 / groep 2: 16:30-18:00

Kinderen van 6 tot 9 jaar leren het hele jaar door allerlei creatieve technieken. Het Kinderatelier heeft niet alleen de creatieve ontwikkeling van kinderen voor ogen, maar probeert ook gezinnen aan elkaar en aan de buurt te verbinden. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat een moeder die haar Nederlands wil verbeteren vervolgens meehelpt met het koken van de Buurmaaltijd. Kent u kinderen die willen meedoen of heeft u een goede plek om het Kinderatelier te promoten? Bel naar Kristel van der Horst ☎ 06 33 94 50 96.

West-Side Teens

Tieners uit Nieuw West komen om de week bij elkaar. Na de gezamenlijke maaltijd is er tijd om: te chillen, spelletjes te spelen, verhalen en vragen met elkaar te delen. Meer informatie via tienerwerknieuwwest@gmail.com.

Rondje om de kerk

Vanwege de corona crisis is er voorlopig géén rondje om de kerk.

Boekenleeskring

De Boekenleeskring leest op dit moment het boek “Leven zonder antwoorden” onder begeleiding van onze predikant Gerben van Manen.
De ontmoeting vindt plaats in de vergaderzaal in de Ark. Meer informatie via dominee@regenbooggemeente.nl of ☎ 06 83 65 06 62.

Koffie-ochtend

Iedere woensdag Koffie-ochtend om 10 uur met onze gastvrouwen Truus en Mirjam.

Van harte welkom!

(Creatieve) vrouwenkring

Bent u creatief of wilt u gewoon gezellige praten? De vrouwenkring is elke tweede en vierde donderdag van de maand vanaf 14.00. Een gezellige middag waarbij ontmoeting en ontspanning centraal staan.

Meer weten? Neem contact op met Bea de Meijer via beademeijer@hetnet.com.

Wil je graag deelnemen aan een activiteit?

Bekijk dan in de agenda wanneer de eerst volgende activiteit plaatsvindt of neem contact met ons op.

X