Activiteiten

Dit is er te doen in onze gemeente

20'ers/30'ers Bijbelleeskring

De Bijbelleeskring is een gesprekskring voor 20’ers en 30’ers en vindt eens per drie weken op donderdagavond plaats. De avonden beginnen om 20u. Vanwege Corona eten we nu niet samen. We bestuderen samen het evangelie van Marcus. Meer weten? Neem contact op met Peter via 06 41 76 70 37.

De Eet met je BuurMaaltijd als afhaalmaaltijd.

Vanaf oktober kan er in de Ark weer samen gegeten worden. Helaas kunnen we maar met een kleine groep samen komen. Aanmelden dat je mee wilt eten is daarom noodzakelijk. We eten vegetarisch. Kosten tussen € 2,50 en € 7,50. Je aanmelden kan via buurmaaltijd@gmail.com of
06 12 48 58 22.

Spel-Inloop De Regenboog

Welkom bij Spel-Inloop De Regenboog. De Regenbooggemeente biedt een plek waar ouders met jonge kinderen (0-4 jaar) elkaar kunnen ontmoeten en kinderen uit de buurt samen kunnen spelen. Iedere vrijdag van 9.30-11.30u. Kom gezellig langs! Meer weten; kijk eens op de facebookpagina van Spel-Inloop De Regenboog of neem contact met Lisa via l.vandenbergh@diaconie.org of 06 44 87 45 47.

Buur Flexplek

Ben je student, thuiswerker of ZZP’er? Vind je het leuker om samen te werken op een plek buiten je huis maar wel in je buurt? Kom dan naar onze BUUR FLEXPLEK: een fijne plek in jouw buurt om rustig te werken. Om 12.30 uur gezamenlijke lunch. Elke maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-17.00 uur.

Vanwege Covid-19 graag aanmelden via p.faber@diaconie.org of 06 12 48 58 22.

BUUR FLEXPLEK is een initiatief van de Regenbooggemeente en wordt mede mogelijk gemaakt door Leefgemeenschap Slotervaart.

Open Kapel

De bidkapel naast onze kerkzaal is open voor iedereen die in de drukte van alle dag even een rustpunt zoekt.

Van harte welkom!

Iedere maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Sierplein Taalclub

U spreekt nog niet zo goed Nederlands en/of u kunt niet lezen en schrijven. Bij de taalclub leert u beter Nederlands spreken en oefent u met lezen en schrijven. De lessen vinden plaats met vrijwilligers uit de buurt. Op woensdag van 16.15 tot 17.30 uur. Deze activiteit is gratis. Voor meer informatie kun je het beste een keertje binnen komen lopen.

Vrouwenleeskring Moderne Devotie

Elke bijeenkomst wordt een hoofdstuk besproken uit een door de deelneemsters gekozen boek. Met aandacht voor de betekenis van de tekst voor het eigen leven. Bijeenkomsten eens per maand.
Meer info via Kristel, 06 33 94 50 96.

West-Side Teens

Tieners uit Nieuw West komen om de week bij elkaar. Na de gezamenlijke maaltijd is er tijd om: te chillen, spelletjes te spelen, verhalen en vragen met elkaar te delen. Meer informatie: tienerwerknieuwwest@gmail.com.

Rondje om de kerk

Vanwege de corona crisis is er voorlopig géén rondje om de kerk.

Boekenleeskring

Bij de Boekenleeskring wordt het boekje “Wat is wijsheid” in de coronacrisis? gelezen. We beginnen op maandag 14 september 2020 om 10.30 uur met het lezen van dit boekje.

Koffie-inloop

We zijn weer begonnen met de koffie-inloop om 10:30 met Truus, aansluitend op het terugkijken van de dienst om 9:30 uur.

Iedere woensdag.

Van harte welkom!

Vrouwenkring

Bent u creatief of wilt u gewoon gezellige praten? De vrouwenkring is elke tweede en vierde donderdag van de maand van 20.00 – 22.00 uur. Een gezellige avond waarbij ontmoeting en ontspanning centraal staan.  

Wil je graag deelnemen aan een activiteit?

Bekijk dan in de agenda wanneer de eerst volgende activiteit plaatsvindt of neem contact met ons op.

X